ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

photo chris

Αγαπητέ αναγνώστη γεια σου!! Ευχαριστώ για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον σου!

Ονομάζομαι Χρήστος Πεχλιβάνης.  Θα προσπαθήσω πολύ περιληπτικά και χωρίς να σε κουράσω με πυκνά βιογραφικά, να σου πω ποιος είμαι και τι κάνω.

Γεννήθηκα το 1974 στην Κύπρο. Στα 14 μου αποφάσισα ότι θα γίνω μουσικός και ξεκίνησα μαθήματα πιάνου και θεωρητικών. Σπούδασα στην Ελληνική Μουσική Ακαδημία όπου αποφοίτησα με πτυχία πιάνου και αρμονίας.  Συνέχισα άτυπα τις σπουδές μου με ατομικά μαθήματα γύρω από τα σύγχρονα δημοφιλή ιδιώματα και τον αυτοσχεδιασμό. Από το 1995 μέχρι σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική, διδάσκοντας, παίζοντας και συνθέτοντας μουσική.

Ο χώρος της  εκπαίδευσης και της φυσικής, αυτό-κατευθυνόμενης μάθησης, τόσο γύρω από τη μουσική όσο και ευρύτερα, είναι ένα από τα μεγάλα μου ενδιαφέροντα –  ένα πεδίο το οποίο μελετώ και ερευνώ ασταμάτητα.

Ένας άλλος τομέας έρευνας, μελέτης και πρακτικής που με παθιάζει είναι η προσωπική ανάπτυξη, μέσω της μουσικής και της ζωής γενικότερα. Έχω ολοκληρώσει το εξ-αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα 9 μηνών, των Ελληνικών Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, πάνω στην Προπονητική Ζωής (Life Coaching), αυξάνοντας έτσι τα εκπαιδευτικά μου εργαλεία και γνώσεις.

Όντας αφοσιωμένος σύζυγος και γονέας τριών παιδιών, η γονεϊκότητα και η ανατροφή των παιδιών έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ακόμη ένα πεδίο έρευνας, μελέτης και πρακτικής.

Μου αρέσει να εμπνέομαι και να εμπνέω, με ενθουσιάζει η δημιουργικότητα των ανθρώπων, η αγάπη και το πάθος για (πραγματική) ζωή. Μερικοί άνθρωποι που με επηρέασαν και με ενέπνευσαν – και συνεχίζουν να το κάνουν, είναι: Wilhelm Reich, John Holt, Peter Jones, Victor Wooten, Δημήτρης Πυργιώτης, James Rhodes, Σταύρος ΛάντσιαςAustin Kleon, Leo Babauta, Izabelle Filliozat  και πολλοί (μα πάρα πολλοί) άλλοι!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις διάφορα άρθρα και κείμενα για να γνωρίσεις τη φιλοσοφία και τις προσεγγίσεις μου αλλά μην παραλείψεις να ενημερωθείς για το CHORDS & BEYOND MATRIX, ένα αλλιώτικο θεωρητικό εργαλείο που δημιούργησα.

Θα χαρώ πολύ να δουλέψουμε μαζί για να σε βοηθήσω στην μουσική και προσωπική σου αναζήτηση και εξέλιξη.

Επικοινώνησε τώρα για μια δωρεάν 30′ διαδικτυακή ή τηλεφωνική συνεδρία, να συζητήσουμε τους στόχους, τις ανησυχίες και τα όνειρά σου!

Σ’ευχαριστώ και πάλι που βρίσκεσαι εδώ και σου εύχομαι ό,τι καλό στη ζωή και στο μουσικό σου ταξίδι!

Χρήστος